Íme egy egyedi változat a "Káposztában sült harcsa" témájában: **Káposztás harcsa, az ízek harmóniája** Képzeljünk el egy ételt, amelyben a tenger frissessége és a föld ízei találkoznak. A harcsa filéje, amelyet az ízletes, zamatos káposztával öleltünk

A harcsát nagyobb darabokra vágjuk, alaposan besózzuk, és hagyjuk pihenni körülbelül negyedórát. Ezután a szeleteket lisztbe forgatjuk, majd közepes hőfokon, egy kevés olajban aranybarnára sütjük őket. Míg a hal sül, a vöröshagymát apróra vágjuk, és az olajon üvegesre dinszteljük. A savanyú káposztát áttesszük egy szűrőbe, megmossuk, majd finomra aprítjuk, hogy ne legyenek benne hosszú szálak. Ezt követően a káposztát is hozzáadjuk a hagymához, és együtt dinszteljük, amíg a káposzta megpuhul. A végén durvára őrölt borssal ízesítjük az ételt, hogy még gazdagabb ízélményt nyújtson.

Miután mindennel elkészültünk, először is vékony réteg olajjal kenjük ki a sütőedényt. Ezután egyenletesen elosztjuk benne a savanyú káposzta felét. Ezt követően szépen, sorban elhelyezzük a halszeleteket az ágyra. A maradék savanyú káposztát ráhalmozzuk a halakra, hogy gazdag ízt adjon az ételnek. A tejfölt alaposan összekeverjük a tejszínnel, majd ízlés szerint apróra vágott fokhagymát adunk hozzá. Ezzel a krémes keverékkel bőségesen megkenjük az étel tetejét. Végül a 180 °C-ra előmelegített sütőben aranybarnára és ropogósra sütjük. Bon appétit!

Related posts