Íme egy egyedi változata a márványsajtos cukkinikrémlevesnek pirított magvakkal: **Krémes Cukkini Leves Márványsajttal és Pirított Magmixszal** Képzeld el, ahogy a friss cukkini és a gazdag, krémes márványsajt találkozik egy fűszeres levesben! Ez a leve

A márványsajtos cukkinikrémleves receptjéhez kezdjük az olívaolaj felmelegítésével egy közepes lábasban. Amikor az olaj már serceg, adjuk hozzá a finomra vágott vöröshagymát és fokhagymát, és pirítsuk őket aranybarnára. Ezt követően dobjuk bele a felkockázott cukkinit és zellert, majd ízesítsük sóval és borssal.

Folytatjuk a pirítást néhány percig, majd felöntjük az alaplével. Magasabb hőfokon főzzük körülbelül 15 percig, amíg a zöldségek kellően megpuhulnak. Ezután a levest egy turmixgépbe öntjük, hozzáadjuk a tejszínt, a friss petrezselymet és a kéksajtot, majd alaposan összeturmixoljuk, hogy krémes állagot kapjunk.

Pirított magvakkal, fűszeres kéksajttal és egy csipetnyi méz varázsával tálaljuk.

Related posts