Sztárcukrász új vállalkozásba kezdett: pizzázót nyitott, ahol a fűben ücsörögve élvezhetjük a finom falatokat. Az étkezés így egy igazi szabadtéri élménnyé válik!

Székek és asztalok híján, a szabad természet ölelésében indít pizzázót a cukrász, aki már kétszer elnyerte Az Ország Tortája címét, és akinek péksége idén a legjobbnak bizonyult.

Szó Gellért cukrász, Az Ország Tortája-verseny kétszeres győztese gyerekkori barátjával, Dudás Zoltánnal nyit pizzázót Salgótarján mellett, a természetben, a Salgó és Somoskő vára között félúton elterülő Eresztvényben - írja a 24.hu.

A Heaven Bistro, egy különleges streetfood-autóban működő pizzázó, igazán egyedi élményt kínál a vendégeknek: itt nincsenek hagyományos székek és asztalok, helyettük a fűre terített plédeken élvezhetjük a finom pizzákat piknikezve. A bisztró hétvégente nyitja meg kapuit, első alkalommal július 5-én, a Novohrad-Nógrád Geopark látogatóközpontja mellett, éppen a játszótér közelében. Gyertek, és tapasztaljátok meg a szabadban étkezés varázsát egy ínycsiklandó pizza társaságában!

A tulajdonosok elmondása szerint a nápolyi pizza készítése autentikus fatüzeléses kemencében történik, ahol az olasz malom által készített, kézműves lisztet használják. Ez a különleges pizzaliszt hazánkban nem elérhető. A pizza feltéteinek alapanyagait pedig helyi termelőktől szerzik be, így garantálva a frissességet és a minőséget.

Az Ország Tortája-versenyen 2015-ben Szó Gellért süteménye, a Pannonhalmi sárgabarack pálinkás karamelltorta, 2016-ban pedig az Őrség zöld aranya fantázianevű édessége nyert. Idén júniusban Szó Gellért és testvére, Dániel kapták a legjobb hazai pékség díjat a salgótarjáni G&D Kézműves Cukrászda és Pékség miatt.

Related posts